Zilveren Kruis Achmea Klantenservice

Zilveren Kruis Achmea is een zorgverzekeraar en behoort tot een zorgmerk van Achmea. U kunt terecht bij de klantenservice van Zilveren Kruis Achmea wanneer u vragen heeft over vergoedingen, geldzaken, declareren of vragen over andere onderwerpen. Zo kunt u bijvoorbeeld een vraag hebben over de vergoeding van een bepaalde behandeling, uw eigen risico of het wijzigen van uw zorgverzekering. Op de website van Zilveren Kruis Achmea zijn online antwoorden te vinden op de veelgestelde vragen. De kans is groot dat uw vraag wordt beantwoord in de veelgestelde vragen. U kunt echter op ieder moment met al uw vragen terecht bij de klantenservice. Dit kan op vele verschillende manieren.

Contact Zilveren Kruis Achmea

U kunt contact opnemen met de klantenservice door te bellen met het telefoonnummer van Zilveren Kruis Achmea. Naast telefonisch contact kunt u ook contact opnemen door middel van het sturen van een e-mail of door middel van de chat op de website. Het is ook mogelijk om uw vraag te stellen via social media zoals Facebook en Twitter. Wanneer u een antwoord ontvangt op uw vraag hangt af van de vorm van contact waarvoor u heeft gekozen.

Wat is het telefoonnummer van de klantenservice van Zilveren Kruis Achmea?

Wanneer u een vraag heeft kunt u deze telefonisch stellen door contact op te nemen met het telefoonnummer 071-7510052. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 8 uur ’s ochtends tot en met 6 uur ’s avonds. Het is niet mogelijk om op zaterdag of zondag telefonisch contact op te nemen.