Univé Klantenservice

Univé is een verzekeraar die niet werkt met een winstoogmerk. U kunt bij Univé terecht voor een autoverzekering, een zorgverzekering, een reisverzekering, een inboedelverzekering en een opstalverzekering. Door het grote aanbod van verzekeringen komt het veel voor dat mensen vragen hebben. Wanneer u een vraag heeft dat kunt u contact opnemen met de klantenservice van Univé. U kunt bijvoorbeeld een vraag hebben over uw situatie die is gewijzigd of een vraag over uw verzekering. Veel zaken kunt u heel gemakkelijk zelf regelen via de website van Univé, zoals het melden van schade, het declareren van een zorgnota of het afsluiten van een verzekering. U kunt natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice wanneer dit niet helemaal duidelijk is.

Contact Univé

Het is mogelijk om contact op te nemen met Univé via het sturen van een e-mail of door telefonisch contact op te nemen. Een e-mail kunt u sturen via de website van Univé. Voor contact met een adviseur kunt u contact opnemen met een kantoor bij u in de buurt. U kunt zo een afspraak maken met de adviseur zodat u al uw vragen kunt stellen.

Wat is het telefoonnummer van de Univé klantenservice?

Welk telefoonnummer u moet gebruiken hangt af van uw vraag. Wanneer u een vraag heeft over zorg dan kunt u bellen met het nummer 072-5277595. Heeft u een vraag over schade dan dient u contact op te nemen met het nummer 0592-349340. Voor het bereiken van de Univé Alarmcentrale kun u bellen met 31-592348112 en voor de alarmcentrale zorg kunt u bellen met 31-402975750.