TUI Klantenservice

TUI is een toerismegroep die eigenaar is van zes luchtvaartmaatschappijen. De Nederlandse luchtvaartmaatschappij Arke is sinds 2015 onderdeel geworden van TUI, waarna Arke niet langer een merknaam is. TUI is de grootste en de oudste reisorganisatie van Nederland. Voordat u besluit contact op te nemen met TUI kunt u eerst de website raadplegen. Op de website kunt u namelijk erg veel informatie vinden en waarschijnlijk het antwoord op uw vraag of een oplossing voor uw probleem.

Contact TUI

Het kan altijd voorkomen dat u een vraag heeft of dat u een probleem wilt melden. Dit kunt u doen door gebruik te maken van de live chat op de website van TUI. U zult dan direct persoonlijk contact hebben met de klantenservice. U kun er ook voor kiezen om telefonisch contact op te nemen of om langs te gaan bij een TUI reisbureau. De medewerkers van een reisbureau kunnen u helpen bij het beantwoorden van uw vraag of het oplossen van uw probleem. Door gebruik te maken van het webportaal kunt u een klacht indienen, een suggestie doen of een compliment geven over uw reis. Dit is dus alleen mogelijk wanneer u de reis al heeft gemaakt.

Telefoonnummer TUI

Voor telefonisch contact met de klantenservice kunt u vanuit Nederland bellen met het nummer 0900-8847. Wanneer u vanuit het buitenland belt kunt u contact opnemen met het nummer 322-7178456. Beide nummers zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken van 8 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds. Op zondag zijn de nummers bereikbaar van 9 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds.