T-Mobile Klantenservice

T-Mobile is een aanbieder van mobiele telefonie. U kunt dus terecht bij T-Mobile voor een nieuwe mobiele telefoon of een abonnement. T-Mobile heeft een ruim aanbod aan telefoons met of zonder abonnement en Prepaid telefoons. U kunt ook een abonnement afsluiten voor uw tablet of laptop. Veel mensen vinden het afsluiten van een abonnement lastig of hebben vragen over het abonnement dat ze al hebben afgesloten. Wanneer u een vraag heeft kunt u altijd terecht bij de klantenservice.

Contact T-Mobile

Veel zaken kunt u via de website van T-Mobile regelen. Zo kunt u via My T-Mobile uw persoonlijke gegevens aanpassen en je abonnement wijzigen. Mocht u echter ergens niet uitkomen of mocht u een vraag hebben dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Dit kunt u eenvoudig doen via Facebook of via Twitter. U kunt ook een vraag stellen via de chat of het forum op de website. Als u liever een mail stuurt dan kunt u dit doen via het contactformulier. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice.

Wat is het Telefoonnummer van de klantenservice van T-Mobile?

Wanneer u een vraag heeft dan kunt u deze stellen door te bellen met de klantenservice via het nummer 06-24001200. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds. Op zaterdag kunt u bellen tussen 9 uur ’s ochtends en half 6 ’s avonds. Wanneer u nog geen klant bent kunt met uw vraag terecht bij het nummer 0800-7123.