SNS Klantenservice

De SNS bank is een bank in Nederland die sinds 2013 in handen is van de Nederlandse Staat. Producten die de bank aanbiedt zijn onder andere hypotheken, betaalrekeningen en spaarrekeningen. Voor u besluit contact op te nemen met de klantenservice kunt u eerst de informatie op de website doornemen. Hier staat namelijk erg veel handige informatie in over allerlei verschillende onderwerpen.

Contact SNS

Voor contact met de klantenservice van SNS kunt u zowel bellen als een e-mail sturen. U kunt een e-mail sturen met behulp van het contactformulier op de website. Daarnaast kunt u uw vraag stellen via Twitter of via Facebook en is het mogelijk om een bericht te sturen via WhatsApp. Iedere werkdag is de klantenservice via deze bereikbaar van 8 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds. Op zaterdag kunt u van 9 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s avonds terecht bij deze klantenservice. U kunt ten slotte uw vraag stellen in het forum van SNS of in een SNS winkel. De medewerkers zullen uw vraag op deze manier snel op kunnen lossen.

Telefoonnummer klantenservice SNS

Telefonisch contact opnemen met de klantenservice van SNS is mogelijk door te bellen met het nummer 030-6333000. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds en op zaterdag van 9 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s avonds. Wanneer u uw pinpas bent verloren of wanneer deze is gestolen kunt u contact opnemen met het nummer 088-3855372. Dit nummer is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.