Ryanair Klantenservice

Ryanair is een luchtvaartmaatschappij in Europa. Het is de grootste luchtvaartmaatschappij dat vluchten aanbiedt met lage kosten. In Nederland vliegt Ryanair met name vanuit vliegveld Eindhoven, maar ook via Amsterdam Schiphol en Maastricht. Op de website van Ryanair is ontzettend veel informatie te vinden over vrijwel alle onderwerpen. Hierdoor is het vaak niet nodig om daadwerkelijk contact op te nemen met de klantenservice. U kunt echter altijd gebruik maken van de klantenservice.

Contact Ryanair

Contact opnemen met Ryanair kunt u doen door middel van een live chat op de website. Om hier gebruik van te kunnen maken dient u uw naam, e-mailadres en eventueel uw referentienummer in te voeren. U kunt daarnaast gebruik maken van een contactformulier en social media. Op social media is Ryanair namelijk actief op Twitter. Het is verstandig om eerst de veelgestelde vragen te bekijken. In de meeste gevallen is het namelijk niet meer nodig om hierna contact op te nemen met de klantenservice.

Telefoonnummer Ryanair

Bellen met de klantenservice is mogelijk door gebruik te maken van het nummer 0900-0401396. Dit nummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 7 uur ’s ochtends tot en met 7 uur ’s avonds, op zaterdag van 9 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds en op zondag van 10 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds. Wanneer u vanuit een ander land belt kunt u gebruik maken van andere nummers. Deze nummers kunt u vinden op de website van Ryanair door naar de contactpagina te gaan.