Rabobank Klantenservice

Rabobank is een Nederlandse bank en is volgens de Rabobank zelf de grootste financiële dienstverlener in Nederland. U kunt terecht bij de Rabobank voor betalen, verzekeren, beleggen, lenen, sparen, hypotheken en pensioenen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij de Rabobank voor het afnemen van één of meer van deze diensten.

Contact Rabobank

U kunt een vraag stellen aan de Rabobank door gebruik te maken van de live chat op de website. Deze chat is zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Na het invullen en versturen van dit formulier zal u binnen 2 werkdagen een antwoord ontvangen. Naast deze mogelijkheden kunt u er ook voor kiezen om uw vraag via social media te stellen. Dit kan op werkdagen en in het weekend via Twitter en via Facebook. Uiteraard zal het ook mogelijk zal om telefonisch contact op te nemen met de Rabobank.

Wat is het nummer van de klantenservice van de Rabobank?

Voor vragen en hulp kunt u bellen met de helpdesk van de Rabobank. Hiervoor kunt u bellen met het nummer 088-7226627. Dit nummer is op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds bereikbaar. In het weekend en op feestdagen is dit nummer bereikbaar van 9 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s avonds. Uw saldo checken kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week doen. Hiervoor belt u met het nummer 0900-0909. Voor het blokkeren van uw pas kunt u bellen met 088-7226767 en voor hulp in het buitenland kunt u bellen met 31-887226767.