OHRA Klantenservice

OHRA is een merknaam van de Nederlandse zorgverzekeraar CZ. Een andere merknaam van CZ is bijvoorbeeld Deltalloyd Zorgverzekeringen. U kunt bij OHRA terecht voor onder andere uw zorgverzekering, autoverzekering, huisdierenverzekering, reisverzekering of uw woonverzekering. Via de website van OHRA kunt u ontzettend veel zaken zelf regelen, waaronder uw kenteken wijzigen, een verhuizing doorgeven of uw verzekering opzeggen. U kunt dit doen door in te loggen bij Mijn OHRA. Wanneer u een vraag heeft kunt u vaak op de website terecht voor informatie. Mocht u hier niet de juiste informatie kunnen vinden dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van OHRA.

Contact OHRA

Voor contact met de klantenservice kunt u bellen met OHRA. U kunt daarnaast uw vraag stellen via Social Media zoals Twitter, Facebook en de OHRA Community. U kunt OHRA ook een vraag stellen via WhatsApp. Voor het sturen van een bericht kunt u gebruikmaken van het contactformulier op de website van OHRA. Het is verstandig om de veelgestelde vragen op de website van OHRA goed door te nemen alvorens u contact opneemt met de klantenservice.

Wat is het telefoonnummer van de klantenservice van OHRA?

U kunt de klantenservice van OHRA bereiken door te bellen met het telefoonnummer 31-264004040. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 8 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds en op zaterdag van 9 uur ’s ochtends tot 3 uur ’s middags. Voor een vraag over uw zorgverzekering kunt u bellen met 026-4004868. Voor een vraag over een andere verzekering kunt u contact opnemen met 026-4002310.