Menzis Klantenservice

Menzis is een van de grootste zorgverzekeraars in Nederland. De zorgverzekeraar bestaat onder andere uit de zorgverzekeraars AnderZorg, Azivo en HEMA. Omdat het regelen van een zorgverzekering erg ingewikkeld kan zijn en omdat u voor het afsluiten van een zorgverzekering veel moet regelen kan het natuurlijk voorkomen dat u een vraag heeft. Voor een antwoord op uw vraag kunt u de klantenservice van Menzis contacteren. Dit kan op iedere moment van de dag dankzij de vele manieren waarop u contact kunt opnemen. U kunt altijd eerst de veelgestelde vragen en de informatie op de site doornemen, omdat hier vaak al een antwoord wordt gegeven op uw vraag.

Contact Menzis

U kunt contact opnemen met Menzis via een e-mail of via de telefoon. Het sturen van een e-mail kunt u doen door op de website van Menzis het e-mailformulier in te vullen. Tegenwoordig kunt u ook uw vraag stellen via social media. Menzis zal uw vragen beantwoorden via Facebook en Twitter. Wanneer u liever persoonlijk een vraag stelt aan een medewerker kunt u terecht bij een winkel of een servicepunt van Menzis.

Wat is het telefoonnummer van de klantenservice van Menzis?

Er zijn vele telefoonnummers van Menzis die u kunt bellen. Voor de klantenservice van Menzis kunt u bellen met 088-2224040 en voor de klantenservice van FNV/Menzis kunt u bellen met 088-2224444. Voor zorgvragen of voor advies over zorgzaken kunt u bellen met de Zorgadviseur via het nummer 088-2224242. Al deze telefoonnummers zijn van maandag tot en met vrijdag te bereiken. De alarmcentrale kunt u 24 uur per dag bereiken via het nummer 31-317455555.