MediaMarkt Klantenservice

MediaMarkt is een winkel die met name elektronica verkoopt aan consumenten. Het assortiment van MediaMarkt is erg uitgebreid en u zult hier dan ook altijd het juiste product vinden. Naast dit grote assortiment hanteert de MediaMarkt ook altijd lage prijzen. Wanneer u naar de MediaMarkt gaat zult u dan ook nooit teveel betalen voor uw producten.

Contact MediaMarkt

Het is mogelijk om op verschillende manieren contact op te nemen met de klantenservice van MediaMarkt. U kunt dit doen door een contactformulier op de website in te vullen. Na het invullen van dit formulier zal er contact met u worden opgenomen. U kunt er ook voor kiezen om te bellen met de klantenservice. Daarnaast kunt u op elk gewenst moment uw vraag stellen via social media zoals Facebook en Twitter. Wanneer u liever langskomt in de winkel om u vraag te stellen dan is dit ook altijd mogelijk. Voordat u contact opneemt met de klantenservice kunt u de website van de MediaMarkt bekijken. Hierop is namelijk veel informatie en uitleg te vinden.

Telefoonnummer MediaMarkt

U kunt bellen met de MediaMarkt door te bellen naar het nummer 0800-0366. Dit nummer kunt u van maandag tot en met vrijdag bereiken van 9 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds. Op zaterdag is het nummer bereikbaar tussen 10 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds en op zondag van 10 uur ’s ochtends tot 7 uur ’s avonds. Het telefoonnummer is dus op elke dag van de week te bereiken.