Marktplaats Klantenservice

Marktplaats is een website waar mensen en bedrijven hun nieuwe en gebruikte spullen of producten kunnen verkopen of waar mensen juist deze spullen kunnen kopen. Een product kan gekocht worden door middel van biedingen die worden gedaan op een advertentie. Het is mogelijk voor kopers en verkopers om contact met elkaar te hebben door middel van berichten. In een advertentie kan een verkoper informatie plaatsen over een product, evenals meerdere foto’s. Marktplaats kan ook worden gebruikt voor het aanbieden van diensten, vakantiewoningen of vacatures.

Contact Marktplaats

U kunt contact opnemen met Marktplaats door een contactformulier op de website van Marktplaats in te vullen. Afhankelijk van het soort vraag zult u een aantal gegevens in moeten vullen. Het is belangrijk om dit contactformulier zo volledig en zo precies mogelijk in te vullen. Hierdoor zal de klantenservice beter in staat zijn om u te helpen met uw probleem. Na het versturen van het contactformulier zal u binnen één dag een reactie ontvangen. U kunt via dit contactformulier vragen stellen over bijvoorbeeld het kopen of verkopen, adverteren, betalen, veilig handelen of de Marktplaats App.

Telefoonnummer Marktplaats

De klantenservice van Marktplaats is op dit moment alleen te bereiken via het contactformulier op de website. U dient dit formulier in te vullen en te versturen wanneer u een vraag heeft of wanneer u een klacht wilt melden. Het is dus niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van Marktplaats. Voor meer informatie over allerlei onderwerpen kunt u de hulppagina van Marktplaats gebruiken.