KLM Klantenservice

KLM is de nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland. De luchtvaartmaatschappij opereert internationaal en staat internationaal bekend onder de naam KLM Royal Dutch Airlines. Wanneer u een vraag heeft of wanneer u ergens niet uitkomt kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Het wordt echter aangeraden om eerst op de website van KLM te kijken. Er is op de site namelijk ontzettend veel informatie te vinden, bijvoorbeeld in de veelgestelde vragen of op andere hulppaginas.

Contact KLM

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice. Zo kunt u bellen met het KLM Service Centre voor het stellen van vragen of voor hulp bij uw probleem. U kunt daarnaast uw vraag stellen via social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. In alle drie de gevallen zal KLM 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen beantwoorden. Ten slotte kunt u gebruik maken van een contactformulier op de website. Door dit formulier in te vullen en naar KLM toe te sturen zal uw vraag of probleem worden behandeld.

Telefoonnummer KLM

U kunt bellen met het nummer van het KLM Service Centre wanneer u een vraag heeft over een reservering of wanneer u een vraagt heeft over het inchecken. Hiervoor dient u te bellen met het nummer 31-204747747. U kunt bellen met de KLM Telephone Services wanneer u een vraag heeft waarmee u niet terecht kunt bij het KLM Service Centre. U kunt dan bellen met 31-206499123. Beide nummers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.