HEMA Klantenservice

HEMA is een Nederlands warenhuis dat ook in andere landen van Europa vestigingen heeft. Het unieke aan de HEMA is het aanbod dat vrijwel helemaal speciaal wordt geproduceerd voor het warenhuis. Het assortiment van de HEMA bestaat uit allerlei verschillende producten, waaronder kleding, accessoires, make-up, verzorgingsproducten, school- en kantoorartikelen, woonaccessoires en gebak. Op de website van de HEMA kunt u een overzicht vinden van de meest gestelde vragen, evenals handige informatie. U kunt deze veelgestelde vragen en de informatie doornemen wanneer u een vraag heeft, omdat hier vaak al een antwoord wordt gegeven op uw vraag.

Contact HEMA

De klantenservice van HEMA kunt u op verschillende manieren bereiken. Zo kunt u een mail sturen door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Dit contactformulier kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld vragen, suggesties of klachten. U kunt daarnaast bellen met de klantenservice van de HEMA. Ten slotte kunt u er altijd voor kiezen om bij een winkel van HEMA langs te gaan. In een winkel kunt u namelijk de klantenservice bezoeken wanneer u een artikel wilt ruilen of wanneer u informatie wilt over een product.

Telefoonnummer HEMA

Het telefoonnummer dat u kunt bellen om contact op te nemen met de klantenservice is 020-2242424. Dit nummer is op werkdagen te bereiken van half 9 ’s ochtends en 9 uur ’s avonds. In het weekend is het nummer alleen op zaterdag bereikbaar van 10 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds. Via de telefoon kunt u vragen stellen, een suggestie doen of een klacht indienen.