Essent Klantenservice

Essent is een energiebedrijf dat producten levert aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Essent levert energie aan ongeveer 2,5 miljoen klanten in Nederland. Naast het leveren van energie werkt Essent ook aan oplossingen om duurzaam te leven. Dit wordt gedaan door het leveren van oplossingen en mogelijkheden voor het slimmer omgaan met energie. U kunt daarnaast bij Essent terecht voor Cv-ketels en zonnepanelen en het onderhoud ervan.

Contact Essent

Om contact op te nemen met de klantenservice kunt u een bericht sturen via het contactformulier op de website. Na het invullen van dit formulier zult u binnen 5 werkdagen een antwoord ontvangen. U kunt echter ook uw vraag stellen via social media zoals Twitter en Facebook of via het forum. De klantenservice is actief op Twitter en Facebook op werkdagen tussen 8 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds. Op zaterdag kunt u de klantenservice op social media bereiken tussen 9 uur ’s ochtends en 1 uur ’s middags.

Telefoonnummer Essent

U kunt bellen met de klantenservice van Essent via het nummer 0900-1550. Dit nummer is op werkdagen te bereiken van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds. Op zaterdag is dit nummer te bereiken van 9 uur ’s ochtends tot 1 uur ’s middags. Omdat er veel informatie op de website van Essent te vinden is raadt men aan om eerst de website te bekijken alvorens u besluit telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Een storing kunt u melen via het nummer 0800-9009.