Eneco Klantenservice

Eneco is een Nederlandse energieonderneming die actief is in meerdere landen. Het bedrijf levert energie aan huishoudens en aan zakelijke afnemers. Eneco richt zich daarnaast ook op de productie en de handel van energie. Enkele streven van Eneco zijn energie besparen, samen duurzame energie opwekken en duurzaam afnemen. Eneco is meerdere malen uitgeroepen tot energieonderneming met het meest duurzame beleid.

Contact Eneco

U kunt contact opnemen met Eneco via het forum op de website of door het sturen van een e-mail. Een e-mail sturen kunt u doen via het mailformulier op de website. U zult dan binnen 2 werkdagen een bericht ontvangen. Een vraag stellen kunt u ook doen via social media. U kunt op iedere dag van de week contact opnemen met Eneco via Twitter of Facebook. Daarnaast is het mogelijk om te bellen wanneer u op deze manieren geen antwoord heeft kunnen vinden op uw vraag.

Wat is het telefoonnummer van de klantenservice van Eneco?

Voor algemene vragen zoals het doorgeven van uw meterstanden, het inzien van uw jaarnota of het wijzigen van uw termijnbedrag kunt u bellen met het nummer 0900-0201. Dit nummer is te bereiken op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds. Voor vragen over Toon kunt u bellen met Toon support via het nummer 0900-1353632. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds. Voor een vraag over uw Cv-ketel, een vraag over onderhoud of voor het melden van een storing kunt u bellen met 088-8955000. U kunt 24 uur per dag een storing melden.