EasyJet Klantenservice

EasyJet is een luchtvaartmaatschappij uit het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf richt zich met name op low budget vluchten en biedt onder andere vluchten aan, vakanties, hotels en vervoer. Veel van de aangeboden vakanties zijn stedentrips naar steden als Londen, Milaan, Berlijn, Rome of Venetië. Kenmerkend voor EasyJet zijn de lage prijzen voor de vluchten. Zo is het mogelijk om al een vlucht te boeken voor minder dan 29 euro.

Contact EasyJet

U kunt op allerlei manieren contact opnemen met EasyJet. Dit kan zowel telefonisch als via het internet. Veel diensten kunt u zelf via internet beheren en wijzigen, waardoor contact met de klantenservice vaak al niet meer nodig is. Wanneer u wel behoefte heeft aan contact met de klantenservice dan kunt u het contactformulier op de website invullen. Dit formulier is op dit moment alleen in het Engels beschikbaar. Via de website kunt u tevens terechtkomen bij veel verschillende hulppagina’s die goed uitleg en informatie geven. Door dit goed te bekijken hoeft u vaak geen contact op te nemen met de klantenservice.

Telefoonnummer EasyJet

U kunt bij vragen en problemen contact opnemen met de klantenservice van EasyJet. Het nummer dat u dan moet bellen is 0900-0401048. Dit nummer is op elke dag van de week te bereiken van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds. Het wordt afgeraden om dit telefoonnummer te gebruiken voor het wijzigen van een bestaande boeking omdat dit ook via internet kan worden gedaan. Wanneer u dit toch telefonisch door wilt geven dan zal er 13 euro in rekening gebracht worden.