E-ON Klantenservice

E-ON is een energiebedrijf dat werkzaam is in onder andere Europa. E-ON biedt vele energieproducten aan, waaronder Cv-ketel onderhoud, isolatie en zonnepanelen. E-ON streeft ernaar uw energiecontract af te stemmen op uw persoonlijke situatie. Hierbij wordt er onder andere aandacht besteedt aan zorg voor uw cv en een goede isolatie van uw huis. Wanneer u vragen heeft over de diensten van E-ON of over andere zaken dan kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Contact E-ON

Wanneer u een vraag heeft of wanneer iets u niet helemaal duidelijk is kunt u contact opnemen met de klantenservice. Het wordt aangeraden om van de voren de informatie en de veelgestelde vragen op de website van E-ON door te nemen. Hier staat vaak veel handige informatie in waardoor u al een antwoord op uw vraag kunt vinden. U kunt contact opnemen met de klantenservice via social media zoals Facebook en Twitter en via de chat op de website. Ten slotte kunt u ook een e-mail sturen. Dit kunt u doen door naar het contactformulier op de website te gaan en door dit formulier volledig in te vullen.

Wat is het telefoonnummer van de klantenservice van de E-ON?

Om telefonisch contact op te nemen dient u te bellen met de overstapservice of met de klantenservice. U kunt de overstapservice bellen wanneer u een vraag heeft over uw aanmelding. Deze service is bereikbaar op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds. U kunt de klantenservice bellen wanneer u klant bent bij E-ON. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot half 6 ’s avonds.