D-Reizen Klantenservice

D-reizen is een reisbureau in Nederland dat vakantiereizen verkoopt naar een groot aantal verschillende landen. Het aanbod van D-reizen bestaat onder andere uit zonvakanties, stedenstrips, autovakanties of natuurlijk losse vliegtickets. U kunt voor u contact opneemt met de klantenservice eerst de informatie op de website doornemen.

Contact D-reizen

Contact opnemen met de klantenservice van D-reizen kan op een aantal verschillende manieren. U kunt er voor kiezen om een e-mail te sturen door het contactformulier op de website in te vullen. Na het invullen en het versturen van het contactformulier zal er zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen. U kunt er ook voor kiezen om D-reizen te bellen of om uw vraag te stellen via social media. Uw vraag kunt u dan stellen via Facebook of via Twitter. Daarnaast kunt u gebruik maken van de chat op de website of kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van D-reizen. Ten slotte is het altijd mogelijk om bij een filiaal langs te gaan om zo uw vraag te stellen aan een medewerker.

Klantenservice Telefoonnummer D-reizen

Wanneer u telefonisch uw vraag wilt stellen dan kunt u bellen met het dichtstbijzijnde filiaal van D-reizen. U kunt op de website van D-reizen heel gemakkelijk uitzoeken welk filiaal dit is. Na openingstijden van de filialen kunt u bellen met het nummer 0900-1811. Dit nummer is dus alleen bedoeld om gebruikt te worden als de filialen gesloten zijn. Contact opnemen kan van maandag tot en met zaterdag van 8 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds en op zondag van 10 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds.