Corendon Klantenservice

Corendon is een Nederlands bedrijf dat met name goedkope vliegvakanties aanbiedt. Het bedrijf streeft ernaar de laagste prijzen te hanteren en biedt vakanties aan naar alle populaire bestemmingen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u ergens niet helemaal uit komt. U kunt dan gebruik maken van de veelgestelde vragen op de website van Corendon om snel een antwoord te vinden op uw vraag. Mocht uw vraag er niet tussen staan dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.

Contact Corendon

U kunt heel gemakkelijk contact opnemen met Corendon om uw vraag te stellen of om uw probleem te melden. Via de website kunt u namelijk snel en eenvoudig contact opnemen door gebruik te maken van de live chat. U kunt zodra een medewerker beschikbaar is uw vraag stellen en het chatgesprek beginnen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van social media zoals Facebook en Twitter voor het stellen van uw vraag. Dit is mogelijk op alle dagen van de week, dus ook in het weekend.

Telefoonnummer Corendon

Voor vragen of problemen kunt u bellen met het contactcenter van Corendon. U kunt op elke dag van de week bellen met het nummer 023-7510606. Wanneer u vanuit het buitenland contact op wilt nemen met het contactcenter kunt u bellen met het nummer 31-237510606. Beide nummers kunt u doordeweeks bereiken van 9 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds, op zaterdag van 9 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds en op zondag van 10 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds.