Coolblue Klantenservice

Coolblue is een Nederlandse webwinkel met méér dan 323 shops. Elke shop is gespecialiseerd in een bepaald product of een productcategorie. Coolblue heeft in totaal 8 fysieke winkels. Het assortiment van Coolblue bestaat uit onder andere laptops, mobiele telefoons, televisies, camera’s, games, keukenapparatuur, fitnessapparaten, medische hulpmiddelen, autoaccessoires en tuingereedschap. De webwinkel streeft ernaar een hoge klanttevredenheid te bereiken en geeft daarom veel deskundig advies en biedt een uitstekende klantenservice.

Contact Coolblue

Voor u contact opneemt met de klantenservice kunt u eerst op de website kijken bij de veelgestelde vragen. Hier vindt u veel informatie en misschien staat uw vraag of probleem wel tussen de veelgestelde vragen. U kunt er voor kiezen om contact op te nemen via de telefoon, via de live chat op de website of door het sturen van een e-mail. Daarnaast is het mogelijk om uw vraag te stellen via Facebook of via Twitter. Als u hulp nodig heeft kunt u er ook voor kiezen om een bericht te sturen via WhatsApp. Naast telefonisch contact en de live chat zult u via social media of via WhatsApp het snelste een antwoord ontvangen.

Telefoonnummer Coolblue

U kunt de klantenservice van Coolblue een vraag stellen of een probleem voorleggen door te bellen met het nummer 010-7988999. De klantenservice kunt u bereiken vanaf 9 uur ’s ochtends. De klantenservice is elke dag van de week bereikbaar, dus van maandag tot en met zondag. Zakelijke klanten kunnen contact opnemen met de klantenservice door te bellen met het nummer 010-7988969.