Blokker Klantenservice

Blokker is een winkelketen in Nederland die met name huishoudelijke artikelen verkoopt. Het assortiment van Blokker bestaat onder andere uit de categorieën huishoudelijk en schoonmaak, koken en tafelen, persoonlijke verzorging, baden en slapen en wonen en vrije tijd. De klantenservice van Blokker kan u helpen bij vragen en problemen. Voordat u besluit om contact op te nemen met de klantenservice kunt u eerst op de website de veelgestelde vragen bekijken. Deze vragen met het juiste antwoord zijn opgenomen in een archief.

Contact Blokker

U kunt de klantenservice van Blokker op veel verschillende manieren bereiken. Zo kunt u bijvoorbeeld bellen om uw vraag te stellen. U kunt er ook voor kiezen om contact op te nemen via het contactformulier op de website van Blokker. U zult dan binnen 48 uur een antwoord ontvangen op uw vraag of probleem. Aangezien de klantenservice van Blokker ook aanwezig is op Facebook en Twitter is het dus ook mogelijk om via social media uw vraag te stellen of om uw probleem te melden. Ten slotte kunt u natuurlijk altijd langsgaan bij een winkel van Blokker. Het personeel in de winkel is goed in staat om uw vragen te beantwoorden.

Telefoonnummer Blokker

Wanneer u een vraag heeft, een probleem wilt melden of een klacht wilt indienen dan kunt u dit doen door te bellen met het nummer 0800-9131. Dit nummer kun u van maandag tot en met vrijdag bereiken van 9 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds. In het weekend is het nummer dus niet bereikbaar.