Amazon Klantenservice

Amazon is een Amerikaans bedrijf dat producten via internet verkoopt. Op dit moment is er via de Nederlandse Amazon website alleen een aanbod van boeken te vinden. Op de Amerikaanse site van Amazon kunt u producten vinden zoals boeken, films, muziek, games, elektronica, sportartikelen en gereedschap. Nadat Amazon bekend heeft gemaakt zich meer op Nederland te gaan richten zijn vele producten vertaald naar het Nederlands en is er een Nederlandse klantenservice bereikbaar. Wanneer u de producten in het Nederlands wilt zien en als u gebruik wilt maken van de website in het Nederlands kunt u naar de website van amazon.de gaan. Alle informatie zal in het Nederlands beschikbaar zijn, evenals de hulppagina’s.

Contact Amazon

U kunt contact opnemen met de klantenservice van Amazon via de telefoon of via het sturen van een e-mail. U zult in het Nederlands worden geholpen wanneer u belt of mailt met de klantenservice van amazon.de. Door contact op te nemen met deze klantenservice zult u dus gewoon in het Nederlands uw vraag kunnen stellen of uw klacht kunnen melden. Op de website zijn echter allerlei veelgestelde vragen te vinden en wordt er veel informatie gegeven over verschillende onderwerpen. Alle hulppagina’s op amazon.de zullen in het Nederlands beschikbaar zijn.

Telefoonnummer Amazon

Voor het stellen van een vraag aan de klantenservice van Amazon kunt u bellen met het nummer 001-2062662992. Het nummer van de klantenservice is op elke dag van de week bereikbaar, dus zowel doordeweeks als in het weekend. U kunt van 5 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds bellen met de klantenservice.