AH Klantenservice

Albert Heijn of AH is een supermarkt in Nederland. Door het grote aantal winkels is AH op dit moment de grootste supermarktketen. AH heeft veel winkels op treinstations, de AH to go’s, en veel grote winkels met een zeer uitgebreid aanbod, de AH XL’s. Bij AH kunnen klanten door middel van een bonuskaart korting ontvangen op hun producten. Het is mogelijk om via de website van AH uw boodschappen online te bestellen. U kunt vrijwel alle producten online bestellen omdat het assortiment vergelijkbaar is met een gemiddelde AH winkel. U dient wel rekening te houden met servicekosten en een minimum bestelbedrag. In een aantal winkels van AH is het mogelijk om uw via internet bestelde boodschappen zelf op te halen. De boodschappen zullen dan niet bezorgd worden.

Contact AH

Het kan altijd voorkomen dat u een vraag heeft of dat u een probleem tegenkomt. In dat geval kunt u op verschillende manieren contact opnemen met AH. U kunt ervoor kiezen om een bericht te sturen via het contactformulier op de website. Binnen 3 werkdagen zult u dan een antwoord ontvangen. U kunt AH ook telefonisch bereiken of via social media. De supermarkt is namelijk actief op zowel Facebook als Twitter.

Telefoonnummer Klantenservice AH

U kunt uw vraag stellen of u probleem melden door te bellen naar het nummer 0800-0305. Dit nummer is van maandag tot en met zaterdag te bereiken van 8 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds voor online bestellen en van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds voor winkelvragen.